Garis Mati.

Assalamualaikum :)



Straight to the point terus, takde pendahuluan. *konon jimat masa.*



Sangat busy sekarang :D Kalau orang lain, sibuk nak final, missha pulak sibuk mengejar'garis mati' (baca deadline) esaimen yang tak pernah surut. Final exam hujung bulan satu nanti. Masa tu orang lain elok dah berjimba kat rumah. =.='  Then, cuti 2 minggu, lepas tu sem baru . Sungguh tak aci bila orang lain + student medik cuti sebulan. Tapii takpe,, berkorban . :D Ehem. *think positive*



Kerja carving dah nak kena hantar. Even tak siap perfecto de amor lagi, tapi dah rasa tak lalu nak hadap. =.=' . Sungguh rasa nak gigit je wax tu. *hiperbola*. Btw,  terima kasih kepada rakan-rakan atas bantuan dan sekalung tahniah diucapkan kepada semua kerana dapat menyiapkan. :)



Inilah hasilnya.

Sebelum:





Selepas:






Kalau nak ikutkan, gigi-gigi ni masih ada bubble and masih tak berkilat. Mohon pejam mata kalau buruk. Haha.



Untuk Sem1 ni,  missha kena ambil 12 subjek- wajib untuk dental first year. Tiada pilihan atau kompromi. 3 subjek dah habis silibus. 4 dah tinggal sikit-sikit je *tapi still ada exam and esaimen*. Selebihnya memng superb. Ada presentation, tutorial, seminar, esaimen.  Tapi takpe. :D  Keep smiling ..lalalalalala.





Lastly,, mohon tolong doakan :D